2020. szeptember 14. hétfő
Kezdőlap Rólam

Rólam

Kedves Látogató!

Dr. Láng Zsolt vagyok. Születésem óta a II. kerületben élek, s mióta az eszemet tudom, rajongok érte. Nős vagyok, két fiúgyermek édesapja.

A Marczibányi téri Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola elvégzése után a budai Toldy Ferenc Gimnáziumban érettségiztem. Az Államigazgatási Főiskolán, majd az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szereztem diplomát. 1995-2006 között egy nemzetközi szállítmányozási cég magyarországi irodáját vezettem. A II. kerületi önkormányzat munkájában 1994-től vettem részt, kezdetben bizottsági szakértő tagként, majd 1998-tól egyéni képviselőként dolgozhattam közösségünkért. Keveseknek jutó megtiszteltetés volt számomra, hogy 2006-ban, 2010-ben és 2014-ben az itt élők polgármesterré választottak. 13 évig tartó megbízatásom alatt mindvégig azon dolgoztam, hogy ennek a bizalomnak eleget tegyek.

Számomra mindig a II. kerület marad az első: akár polgármesterként, akár képviselőként, akár egyszerű lakosként. Töretlenül igyekszem tenni azért, hogy városrészünk egyre szebb és biztonságosabb, egyben aktív közösségek által szervezett, izgalmas otthon legyen.

Továbbra is számíthatnak rám az együtt gondolkodásban, a jó kezdeményezések felkarolásában és az építő munkában!

Galéria