Úgy tűnik, Karácsony Gergelynek takargatnivalója van – Láng Zsolt a Mandinernek

85

Mióta Bajnai Gordonról is hangfelvételek kerültek elő, Karácsony Gergely csupán a Fideszre mutogat, nem pedig arról beszél, hogyan került Bajnai Gordon a városháza közelébe – fogalmazott a Mandinernek Láng Zsolt. A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője szerint a szerdai közgyűlésen ki fog derülni, mit gondol a Városháza baloldali többsége Városháza-ügyben.

Amint azt a Mandiner megírta, kedden újabb hangfelvétellel jelentkezett Anonymus. Ezen Bajnai Gordon jutalékos rendszerről és cápákról beszél. Mit szól ehhez?

Karácsony Gergely most már nem kerülheti meg azokat a kérdéseket, amelyekre eddig nem volt hajlandó válaszolni. Legutóbb még azzal mentegette az egyre dagadó botrányt, nem hiszi el a felvételeken hallható állításokat. Most azonban barátja, a volt baloldali miniszterelnök maga beszélt erről befektetőknek, közben pedig még tanácsokat is adott nekik arról, hogyan tudják nyélbe ütni az üzletet. A szerdai közgyűlésen bízom benne, hogy felállítják a vizsgálóbizottságot, amelyet kezdeményeztem.

Karácsony Gergelynek is érdeke, hogy tisztázza a történteket!

Teljes cikk – Mandiner 2021.11.23.