Tovább sunnyog Karácsony a ki nem tűzött magyar zászlók ügyében

92

Egy hónapja nem hajlandó elárulni Karácsony Gergely főpolgármester, melyik volt az a cég, amelynek március 15-én feladatul szabták Budapest fellobogózását, és amely ezt botrányos módon részben elszabotálta. Jó lenne tudni, mennyi pénzt kapott ez a cég, sőt: miért kapott egyetlen fityinget is, hiszen a munkáját nem végezte el – ám Karácsony titkolja a vállalkozói szerződést az ezt kikérő Láng Zsolt (Fidesz) elől. Meglehet, Karácsony azért sumákol, mert a szerződésből kiderülne: nem a cég, hanem ő volt (már megint) ügyefogyott…
Egy hónapja lapít Karácsony Gergely: egész egyszerűen nem hajlandó válaszolni a főváros föl nem lobogózása kapcsán hozzá intézett megkeresésre. Pedig a fészbukon folyamatos közléskényszer gyötri Karácsonyt (másfél éve szinte mást sem csinál, csak fészbukozik), ám most, amikor beszélnie kéne, hallgat. Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője még március 19-én bátorkodott levelet írni a városvezetőnek. Ebben két, könnyen értelmezhető kérést intézett hozzá. Idézet a levélből:

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes asszony az ATV 2020. március 17-ei adásában úgy nyilatkozott, hogy Budapest Önkormányzata a zászlókihelyezési kötelezettségének vállalkozó igénybevételével tesz eleget. Erre tekintettel ezúton kérem Főpolgármester urat, hogy bocsássa rendelkezésemre az említett, érvényes vállalkozási szerződést, illetve a 2021. március 15-ei ünnepnaphoz kapcsolódó teljesítésigazolást.”

Teljes cikk – Pesti Srácok 2021.04.16.