Pedagógusokat köszöntöttek

67

Pedagógusok napja alkalmából bölcsődei és óvodai dolgozókat köszöntött a II. Kerületi Önkormányzat. A Móricz Zsigmond Gimnáziumban június 12-én az Öveges-díjakat is átadták.

A gyerekeket és fiatalokat oktatókról és nevelőkről emlékezett meg önkormányzatunk június 12-én a Móricz Zsigmond Gimnáziumban. Az ünnepségen Láng Zsolt polgármester gratulált a pedagógusoknak és az oktatási ágazatban dolgozóknak. Az eseményen részt vett Szalai Tibor jegyző és Ötvös Zoltán, a Művelődési Iroda vezetője.

Tavaly novemberében a képviselő-testület a kerület köznevelési intézményében foglalkoztatottak munkájának elismerésére Öveges József-díjat alapított. Most első alkalommal – igazgatói felterjesztést alapján – öt pedagógus részesült az elismerésben. Katona Kata kerületi ötvösművész tervezte emlékplakett mellé oklevél és pénzjutalom is jár.

Öveges-díjat vehetett át dr. Koncz Tamásné tanító, Nyilasi Géza igazgató-helyettes, Rudolf Tamásné tanár, Hadfi Szabolcsné szakoktató és Czilinger Edina gyógypedagógus.

Hivatkozás:

Az ittlakunk.hu honlapon olvasható hír – A Pedagógusok napja alkalmából átadták a frissen alapított Öveges József-díjakat is