Műjégpálya nyílt a Marczibányi téren

71
Láng Zsolt polgármester örömének adott hangot, hogy egy színvonalas, nagyméretű jégpályával bővült a második kerületben a sportolási lehetőségek tárháza és hozzátette, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére a kerületben nem hogy bezárni nem kell a sportlétesítményeket, hanem azok tovább épülnek, fejlődnek, korszerűsödnek, mint a Marczibányi Sportcentrum és a Kolozsvári Tamás utcai Sportcentrum.
A megnyitón fellépett a magyar szinkron korcsolyaválogatott és Pavuk Viktória műkorcsolyázó is, majd ifjú hokisok játszottak egy barátságos mérkőzést Ganxsta Zolee és Kovács Csaba hatvanszoros válogatott hokizóval.
Nyitási akcióként decemberig olcsóbb lesz a belépőjegy, a felnőtt belépő ára 1300 Ft helyett 1000 Ft, a gyermek 900 Ft helyett 700 Ft, a jégdiszkó pedig 1500 Ft helyett 1300 Ft. Emellett lehetőség van korcsolya- és hokiütő bérlésre, valamint korcsolyaélezésre is. A tervek szerint lesz egyéni és csoportos korcsolya, továbbá jégkorongoktatás is. A II. kerületi oktatási intézményeknek kedvezményt biztosítanak.