Mentsük meg Zöld Pétert! – A játszótér részleges felújítása és újranyitása

99
A felújítás legszükségesebb munkái hivatalosan 2007. május 31-én fejeződnek be, azonban a hatékony kivitelezésnek köszönhetően már 2007. május 22-én birtokba vehetik a gyermekek a játékokat. A Jövő Háza Központ Kht. büszke arra, hogy a játszóteret az e célra elkülönített saját forrásából 6,2 millió forintért, az elmúlt másfél hónap során felújíttatta. Ez azonban csupán a legsürgetőbb lépések. megtételére — a játékok rendbehozatalára, javítására, szakszerű felü-letkezelésre, és az esési terek biztonságossá tételére — volt elegendő.
 
A népszerű kulturális központ játszótere nem csupán a kerület, hanem az egész város gyermekeinek kedvelt játszóhelye. A zöldövezetben elhelyezett játékokkal és egyéb eszközökkel a gyermekek hasznosan és aktívan tölthetik el szabadidejüket, miközben ügyességük és mozgáskoordinációjuk is fejlődik.
  
A mozgalom ezért nem állhat meg, hiszen a végső cél a játékok folyamatos, szakszerű karbantartása és a játékállomány bővítése, amelyhez a JHK Kht. várja a lakosság és az elkötelezett vállalatok csatlakozását és felajánlásait.
 
Dr. Láng Zsolt polgármester és Hajnóczy Árpád, a JHK Kht. ügyvezető igazgatója magánfelajánlással is támo-gatja a „Mentsük meg Zöld Pétert!” elnevezésű civil kezdeményezést.
 
Számlaszám a CIB Banknál: 10700598-44913702-51100005
 
Adománygyűjtő dobozok:
·  Jövő Háza Kiállítás, pénztárak
·  Fogadó, recepciós pult
·  Lövőház utcai CIB fiók (1024 Budapest, Lövőház u. 7-9.)
 
A JHK Kht. és a kerületi önkormányzat a támogatók névsorát a „Támogatók falán” és honlapjain is közzé teszi.
 
További információ: