Megújult a Pulzus Egészségközpont

87

A II. Kerületi Önkormányzat a nyár folyamán 50 millió forintot fordított orvosi rendelők felújítására. A legjelentősebb beruházás a Pulzus Egészségközpontban végzett munka volt.

Az elkészült, megszépült intézmény szeptembertől újra fogadja a betegeket. A Pulzus dolgozói családias hangulatú kis ünnepség keretében mutatták meg a kerület vezetőinek – Láng Zsolt polgármesternek, Dankó Virág alpolgármesternek és Szalai Tibor jegyzőnek – a megújult központot. A polgármester megköszönte a Pulzus munkatársainak évek óta végzett áldozatos munkáját, és örömét fejezte ki, hogy ezt ezentúl méltó körülmények között végezhetik. A kerület vezetői nem érkeztek üres kézzel, Kass János Életfa című rézkarcát vitték ajándékba, amit ezentúl a betegek is megcsodálhatnak a váróban.

– A valóság túlszárnyalta álmainkat – fogalmazott dr. Hankóczy Judit főorvos, hiszen mi csak egy festésre számítottunk, és teljes körű felújítást kaptunk. Kicserélték az ablakokat, a székek kárpitját, a gyógytornaterem új klímaberendezést és világítást kapott, és egy kis konyhát is kialakítottak a dolgozóknak.

A Pulzus Egészségközpontban a betegellátás a korábban megszokott rend szerint történik, a telefonszámok és előjegyzési rendszerbe való bejelentkezés változatlan.