Láng Zsoltot jelöli a II. kerületi KDNP

70

Dr. Láng Zsoltot javasolja a FIDESZ-KDNP közös II. kerületi polgármester-jelöltjének a KDNP helyi alapszervezetének elnöksége.

Láng Zsolt nyolcadik éve vezeti a városrész önkormányzatát, mely időszakra a nyugodt fejlődés és a kerületi polgárokkal való párbeszéd volt jellemző. Irányítása alatt a kerületi önkormányzat évről-évre hitelfelvétel és eladósodás nélkül volt képes nem pusztán a magas színvonalú intézményhálózat működtetésére, hanem a fejlesztések finanszírozására is. 

Budapest Főváros II. Kerületének vezetése olyan felelősség, amely szakmailag felkészült, tisztességes, a városrészünk és lakói iránt elkötelezett embert kíván. Az elmúlt évek közös munkája alapján dr. Láng Zsoltot ilyen politikusnak ismertük meg, így jó szívvel és örömmel ajánljuk a kerületi  választópolgárok figyelmébe. 

Kereszténydemokrataként hisszük, hogy egy önkormányzati vezető egyik legfontosabb feladata a helyi közösségek megerősítése és szolgálata, így különösen jelentősnek tartjuk, hogy a Kerület 2013-ban Idősbarát Önkormányzat-díjat, 2010-ben pedig Családbarát Önkormányzat-díjat  kapott. 

A Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete elismeri dr. Láng Zsolt eddigi munkáját, támogatja és javasolja a FIDESZ-nek a jelölését, illetve felkéri, hogy folytassa a megkezdett értékközpontú városvezetést.

Soli Deo gloria! 

 

Kiadta:

Kocsy Béla

elnök

KDNP Budapest II. Kerületi Szervezete

 

Hivatkozás:

A Fidesz honlapján 2014. május 28 – án közzétett hír

A Magyar Nemzet honlapján megjelent hír – Láng Zsoltot jelölte polgármesternek a II. kerületi KDNP

A Magyar Demokrata portálján olvasható cikk – Láng Zsoltot támogatja a KDNP

A Magyar Hírlap 2014. május 29- i számában olvasható cikk