Körzeti megbízott az év rendőre

53

A II. kerületi rendőrök Dupcsák Viktor törzszászlóst választották az év rendőrének. A kitüntető címet, valamint az állomány több tagjának a városrész elismerését Láng Zsolt polgármester adta át.

Az önkormányzat a II. Kerületi Közbiztonsági Alapítványon keresztül idén tizenkilenc rendőrt és közalkalmazottat részesített jutalomban. Az II. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársainak a szeptember 21-én tartott ünnepi állománygyűlés keretében Láng Zsolt polgármester adta át a kiemelkedő munkáért járó elismeréseket és jutalmakat.
               
Hagyomány, hogy a kapitányság munkatársai minden esztendőben titkos szavazással megválasztják az év rendőrét. Javaslatuk alapján idén Dupcsák Viktor rendőr törzszászlós vehette át Láng Zsolt polgármestertől az Év rendőre díjat. A polgármester beszédében hangsúlyozta, hogy a rendőrök kitartó munkájára továbbra is számít az önkormányzat és a városrész lakossága. A rendőri állomány előtt külön köszönetet mondott azért, hogy az idei lomtalanítás ideje alatt fontos szerepet vállalva megőrizték a II. kerület közbiztonságát és nagy segítséget nyújtottak a rend fenntartásában. Az átadáson részt vett Seres Ernő rendőrkapitány, Szalai Tibor jegyző és Verebes Pál, a közbiztonsági alapítvány kuratóriumának elnöke.