Karácsonyhoz közeledve

59

Gondozási központokat, idős-, és szeretetotthonokat látogatott meg Láng Zsolt polgármester, hogy az ott lakókat az önkormányzat képviseletében köszöntse az adventi időszakban. A Törökvész úti iskola diákjai ünnepi műsort adtak.

A sokéves hagyományoknak megfelelően ünnepi műsorral köszöntötték a II. kerületi gondozási központok ellátottjait, a nyugdíjas- és szeretetotthonok lakóit december 15-én. Láng Zsolt polgármester látogatásakor minden intézményben hangsúlyozta: az önkormányzat az adventi időszakban különösen fontosnak tartja, hogy a városrészben élő idősek érezzék a II. kerület gondoskodását.

A karácsonyi műsorban Selényi Erzsébet tanárnő vezetésével felléptek a Törökvész Úti Általános Iskola diákjai, akik verssel és karácsonyi énekekkel lepték meg a nyugdíjasokat. A gyerekek az ünnepi dalokkal együtt az önkormányzat ajándékcsomagjait is átnyújtották.

A csengő hangú gyerekek ellátogattak a Senectus Idősek Otthonába, a Nyugdíjas Pedagógusok Otthonába, a XXIII. János szeretetotthon házaiba, a Sarepta Budai Evangélikus Szeretetotthonba, a FÉBÉ Evangélikus és Diakonissza Anyaházba, a Varázsvölgy Idősek Otthonába, az Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthonba, a Szilfa utcai Gondviselés Háza Gondozási Központba, valamint az önkormányzat I., II., és III. számú gondozási központjaiba.

Az otthonok lakói és gondozási központok ellátottjai hálás tapssal és finom édességgel köszönték meg a gyerekek (Laczik Dalma, Fekete Luca, Sengler Anna, Klér Anna, Ónodi Fanni, Nagy Lilla, Pónya Ágnes, Zsakay Balázs) szívből szóló énekét.