Elismerés a köztisztviselőknek

63

Több mint egy évtizedes hagyomány, hogy július első napján a köztisztviselőkre, a közigazgatásban dolgozókra emlékezünk. Az idén hét hivatali munkatárs részesült polgármesteri, illetve jegyzői elismerésben.

A Móricz Zsigmond Gimnáziumban tartották a köztisztviselői napi ünnepséget a II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának munkatársai július 5-én. A hagyományos eseményen elismeréseket is átadtak azoknak a kollégáknak, akik a legjobb szakmai felkészültséggel és hivatalnokhoz méltó türelemmel végzik a napi feladatukat és a hivatali kötelességükön túl, precíz és kitartó munkájukkal segítik az önkormányzat működését.

Láng Zsolt polgármester elismerésben részesítette Kájerléber Tamást, az Informatikai Iroda vezetőjét, aki kreativitásával nagyban hozzájárul a hivatal feladatainak eredményes ellátásához. Immár második alkalommal vehetett át polgármesteri elismerést Rácz Edit, aki 1969 óta dolgozik a hivatal intézményirányítási területén, és akinek tapasztalatára a Művelődési Iroda nélkülözhetetlen tagjaként nagy szükség van. Szintén polgármesteri elismerést kapott Mihálcz Norbert, közterület-felügyelő, aki pontos és megbízható munkát végezve négy éve dolgozik a Városrendészeti és Környezetvédelmi Irodánál, a közelmúlttól pedig a Hidegkúti Rendészeti Központ munkáját vezeti.

Szalai Tibor jegyző dicséretben részesített a 21 éve a hivatalban dolgozó Kovács Adrient, az Ipar-és Kereskedelmi Csoport vezetőjét. Munkaköréhez tartozik többek között a kerületben működő vendéglátóhelyek ellenőrzése. Hivatalvezetői elismerést kapott Rónyai Éva, hagyatéki ügyintéző, akivel legtöbbször szomorú események kapcsán találkoznak az ügyfelek. Munkáját végtelen türelemmel és kiváló szakmai hozzáértéssel végzi. Szintén Szalai Tibortól vett át elismerést Tariné Godó Ágnes, a Pénzügyi Iroda Költségvetési Csoportjának pénzügyi és számviteli ügyintézője. Munkájával a II. kerületi intézmények gazdálkodási feladatait segíti. Ugyancsak jegyzői dicsértben részesült Szotákné Matkovics Ágnes, a Vagyonhasznosítási és Ingatlan-nyilvántartási Iroda munkatársa, aki feladatát munkaidőn túl is precízen, lelkiismeretesen végzi több mint húsz esztendeje.