Éjszakai járőrszolgálatot szerveznek a II. kerületben.

117
A városrészben ugyanis sokszor a felújított vagy újonnan épített játszótereket és közparkokat nagyon hamar megrongálják.
Ezek a gyerekek méltán örülnek a szabadságnak. Az óvodai és iskolai tanulmányaik közötti szünetekben épp csak ki tudják ereszteni a gőzt, és erőt gyűjteni a következő negyvenöt percre. Nekik szerencséjük van, hiszen egy új, és szép környezetben levő játszótéren tehetik ezt meg. A tér összesen csaknem nyolcmillió forintjába került az önkormányzatnak, de átadása után néhány nappal már megrongálták. A városrész testülete ezért úgy döntött: megvédi értékeit.
Láng Zsolt Polgármester, II. kerület: – Elkezdődött annak a szervezése, különböző biztonsági cégekkel, hogy este és éjszaka megfelelő biztonsági járőrszolgálatot tudjunk biztosítani, szomorú, hogyha megnézi, hogy ez egy új játszótér, de a graffiti már megjelent, a parknak a szobrát már összefújták, tehát sajnos szükség van arra, hogy megőrizzük azokat az értékeket, amelyeket létre hoztunk.
A következő években egyébként folytatódik a játszóterek és közparkok felújítása a második kerületben. 2010-ig többszáz millió forintot szán rájuk az önkormányzat.