Dr. Láng Zsolt az első hivatalos induló

69

Hivatalosan is a II. kerület polgármestere a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje a november 13-i időközi választáson, mivel elsőként gyűjtötte össze és adta le a megfelelő számú ajánlószelvényt – hangzott el Selmeczi Gabriella és Láng Zsolt hétfői sajtótájékoztatóján.

A Fidesz és a KDNP a II. kerületi időközi választáson Láng Zsoltot indítja. Képviselő urat nem kell bemutatni, hiszen 17 éve dolgozik a II. kerületi önkormányzatnál, immár polgármesterként is szolgálja a köz ügyeit – ajánlotta a választópolgárok figyelmébe Láng Zsoltot Selmeczi Gabriella.

Láng Zsolt megbízható, komoly ember, aki nemcsak szavakkal, hanem a tetteivel is bizonyítja azt, hogy mire képes, mit szeretne elérni az ott élők érdekében. Amit ő mond, annak súlya van – fűzte hozzá a Fidesz szóvivője, megjegyezve: Láng Zsoltot eddigi munkája kötelezi.

Láng Zsolt bejelentette: ő a választás eddigi egyetlen jogerősen bejelentett jelöltje, mivel a elsőként sikerült a megfelelő számú ajánlószelvényt összegyűjtenie. Megköszönte a II. kerületieknek, hogy eddig több mint 3000 ajánlószelvénnyel támogatták. A politikus bizalomnak tekinti, hogy ilyen gyorsan és nagy számban gyűltek össze az ajánlószelvények.

A polgármester abban bízik, hogy a többi jelölt is partner lesz abban, hogy pozitív, építő jellegű és korrekt kampány lesz a november 13-án sorra kerülő időközi választásig, ahogyan eddig is szokás volt a kerületben.

A parlament június végén alkotmánybírónak választotta Balsai Istvánt, s az ő megüresedett országgyűlési helyét kell betölteni az ősszel esedékes időközi választáson a főváros 2. számú egyéni körzetében.

 

Hivatkozások:

A Hír TV 2011. november 11-i „Péntek 8” műsora

Parlamenti képviselőt választanak a II. kerületben – az Info Rádió 2011. november 11.-i híre

Időközi választás a II. kerületben – A Metropol újság 2011. november 11-én megjelent cikke

Lánchíd Rádió Délelőtti Expressz műsorában 2011.10.15-én elhangzott interjú

HÍR TV Rájátszás műsorában 2011.10.10-én készített riport

Láng Zsolt több, mint háromezer ajánlószelvényt gyűjtött – A Magyar Hírlap 2011. október 11-i cikke

http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=173217

http://index.hu/belfold/budapest/2011/10/10/ii._keruleti_valasztas_a_fidesz-kdnp_jeloltje_leadta_a_kopogtatocedulakat/

http://hirszerzo.hu/belfold/20111010_II_kerulet_fidesz_kdnp#rss

http://hvg.hu/itthon/20111010_fidesz_kdnp_II_kerulet