A plakátkampány tovább szítja a kormány és a főváros közötti ellentéteket

102

A főváros látványos közterületi kampányba kezdett. A plakátkampány célja, hogy felhívja a figyelmet az önkormányzatokat érintő forráselvonás lakosságot érintő káros hatásaira. Többek között erről és a Lánchíd felújítása körüli ellentmondásokról beszélgetett Láng Zsolttal, a Fidesz budapesti frakcióvezetőjével Velkovics Vilmos műsorvezető a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Mi a plakátkampány politikai részével foglalkozunk, azzal, hogy Karácsony Gergely folyamatosan azt mondja, hogy semmire nincs pénz, a főváros óriási bajban van, miközben azt látjuk, hogy egy ilyen plakátkampányra, amely tovább szítja a kormány és a főváros közötti ellentéteket, és háborús helyzetet sugall az emberek felé, erre van fedezet, erre ki tud szórni a főváros 22 millió forintot – hangsúlyozta a Fidesz budapesti frakcióvezetője.

Láng Zsolt ezt követően leszögezte, hogy a Fidesznek mind a kampány üzenetével, mind a ráfordított összeggel problémája van, hiszen 2021 is egy nehéz évnek ígérkezik, itt a Covid, itt a gazdasági válság, és Budapesten rengeteg segítségre váró, turizmusból és vendéglátásból élő család van. S ebben a helyzetben a főpolgármesternek az együttműködés lenne a fő feladata, és nem az, hogy a kormánnyal háborúzzon és az egyéni politikai ambícióit dédelgesse – húzta alá.

Teljes cikk és riport – Hír Tv 2021.01.20.