A köztisztviselők napján

83





A Móricz Zsigmond Gimnáziumban a köztisztviselők napja alkalmából megtartott ünnepségen Láng Zsolt polgármester köszönetet mondott a hivatal dolgozóinak kitartó és lelkiismeretes munkájukért. Mint mondta, az ország számos hivatalának működését ismerve bátran ki lehet jelenteni, hogy a II. kerületi Polgármesteri Hivatal példaértékűen működik. Az idén polgármesteri dicséretet vehetett át Szigetiné Bangó Ildikó, aki 1996-óta a Polgármesteri Hivatal munkatársa, és 1999-től vezeti a Pénzügyi Irodát. Szintén polgármesteri elismerésben részesült az oktatási-nevelési és kulturális ágazatot 2007 óta irányító Ötvös Zoltán, a Művelődési Iroda vezetője, valamint Fogarasi-Fodor Piroska, a hidegkúti okmányiroda ügyfélszolgálatának csoportvezetője.

Szalai Tibor jegyző az eltelt egy évet utalt arra, hogy az országgyűlési választások és az érettségi vizsgák is gördülékenyen, problémamentesen zajlottak, ami elsősorban a Polgármesteri Hivatalban dolgozó köztisztviselőknek köszönhető. A hivatal vezetője mindezekhez hozzáfűzte azt is, hogy a hivatal teljesítményét évről évre szigorúan kontrolláló ISO minőségellenőrzési rendszer az idei felülvizsgálaton ismét a legmagasabb szintűnek ítélte meg az elvégzett munkát.

Jegyzői dicséretet vehetett át Nagyné Opre Tünde, a hivatal egészségügyi referense és Seprősné Kovács Zsuzsanna, akit anyakönyvvezetőként ismerhetnek a kerületi polgárok. A hivatalnál 21 éve, jelenleg vagyonkataszter-ügyintézőként dolgozó Takács Anna, szintén jegyzői dicséretben részesült úgy, mint Gyöngy Árpád, a hivatal főépületének portása, akivel szintén sokszor találkozhattak az ügyfelek.