A fővárosi Fidesz-frakció vezetője szerint karácsonyék egyre agresszívebben támadják a kormányt

107

Láng Zsolt úgy látja, az elvonásokról szóló, nemrég indított fővárosi plakátkampány helyett inkább az összefogást és a párbeszédet kellene szorgalmazni Budapest vezetése és a kormány között. Szerinte szükség van együttműködésre a kormány és a főváros között abban, „hogyan húzzák meg a nadrágszíjat”.

Láng Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta, szerinte a plakátkampány nem a tájékoztatást, hanem a városvezetés politikai érdekeit szolgálja, ennek a pénznek, amit Karácsony Gergelyék erre költöttek, ebben a helyzetben jobb helye is lenne. A fővárosi Fidesz-frakció vezetője úgy látja, most inkább „az összefogást és a párbeszédet kellene erőltetni”, ez a plakátkampány ugyanis most inkább dezinformáció, az elvonás ennél sokkal összetettebb kérdés.

Szerinte a kormány bevételei is csökkennek, eddig 3000 milliárdot költöttek védekezésre, a lehetőségek pedig itt sem korlátlanok. Úgy fogalmazott: szükség van együttműködésre a kormány és a főváros között abban, „hogyan húzzuk meg a nadrágszíjat”.

Teljes cikk és riport – ATV 2021.01.21.