Családi napok Pesthidegkúton
Frissítve: 2019.05.20. 11:41

Családi napra várta az érdeklődőket május 18-án a II. Kerületi Önkormányzat Család-és Gyermekjóléti Központja a Klebelsberg Kultúrkúriában, a Máriaremete–Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola szintén aznap tartotta hagyományos közösségteremtő programját.

A II. Kerületi Önkormányzat Család-és Gyermekjóléti Központja 7. alkalommal rendezte meg idén a Klebelsberg Kultúrkúriában a városrészünkben élő, gyermekeket nevelő családok számára a Családi Napot. A rendezvény keretében Láng Zsolt polgármester adta át az "Én és a családom” elnevezésű fogalmazás- és rajzpályázat díjazottjainak a jutalmakat.

A rajzpályázatra több mint 130 alkotás érkezett a 3-5 évesek, 6-7 évesek, 8 év fölöttiek kategóriájában. A művek egy héten keresztül tekinthetőek meg a Kultúrkúria Vinotéka termében.

A Máriaremete–Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola szintén aznap tartotta hagyományos közösségteremtő rendezvényét, amelyen a diákok, a tanárok és a szülők programjai igazán vidám hangulatot teremtettek.

Az iskolai családi napon felnőtt- és gyerek focikupát rendeztek, volt tanár-szülő kosárlabda, illetve röplabda mérkőzés, asztalitenisz bajnokság, és megannyi, gyerekeknek szóló program. Az osztályok közötti főzőverseny legjobbjainak Láng Zsolt polgármester adta át a díjakat. Mindkét eseményen részt vett Riczkó Andrea önkormányzati képviselő, az Egészségügyi-, Szociális és Lakásügyi Bizottság elnöke.