Kormányablak nyílt Pesthidegkúton
Frissítve: 2015.12.17. 21:47

Átadták a Kormányablakot a Hűvösvölgyi Szolgáltatóházban december 17-én. Az új iroda kényelmesebb és gyorsabb ügyintézést jelent a Pesthidegkúton élőknek és a szomszédos települések lakóinak is.

A novemberben átadott Hüvi üzletház II. emeleti helyiségét a II. Kerületi Önkormányzat 70 millió forintért vásárolta meg és rendezte be a hivatal számára, hogy a 17 ezres Pesthidegkút lakossága a korábbinál kényelmesebben és gyorsabban intézhesse ügyeit. Az eddig használt, Máriaremetei úti épülethez képest jelentős az előrelépés mind a komfort, mint pedig az intézhető ügytípusok tekintetében, mert nem kell majd a Margit körúti Kormányablakot felkeresni bizonyos ügyek elintézéséhez.

A kerület második Kormányablakában jelenleg 509 ügytípussal foglalkoznak és a Hidegkúton élőkön kívül Nagykovácsi, Solymár és a pilisi régió ügyfeleit is kiszolgálják. A hivatali helyiség akadálymentesen, lifttel is megközelíthető. Az átadáson részt vett Láng Zsolt polgármester, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, György István Budapest Főváros kormánymegbízottja, Baltay Tímea kormányablakokért felelős helyettes államtitkár, valamint Herczeg Julianna, Budapest Főváros Kormányhivatala II. Kerületi Hivatalának helyettes vezetője.

 

Hivatkozások:

Kormányablak nyílt Hűvösvölgyben – adta hírül a Magyar Hírlap portálja 2015. december 17-én

A második kormányablak is megnyílt a második kerületben - olvasható az OrientPress Hírügynökség oldalán