Adventi látogatás
Frissítve: 2010.12.17. 11:48

Kerületi nyugdíjas- és szeretetotthonokat látogatott meg Láng Zsolt polgármester, Dankó Virág alpolgármester és Balsai István országgyűlési képviselő december 15-én.

Az adventi időszakban minden évben megtartott ünnepség során kerületi gondozási központokba, nyugdíjas- és szeretetotthonokba látogatnak el a kerület képviselői.

Idén is felkeresték a Senectus Idősek Otthonát, a Nyugdíjas Pedagógusok Otthonát Máriaremetén, a XXIII. János Szeretetotthon Lékai, Jeriko és Emmausz Otthonát, a Sarepta Budai Evangélikus Szeretetotthont, a FÉBÉ Evangélikus és Diakonissza Anyaházat, a Varázsvölgy Idősek Otthonát, az Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthonát,a Gondviselés Háza Gondozási Központot, valamint  az önkormányzat I., II., és III. számú gondozási központját. Szokás az is, hogy a karácsonyt megelőző napokban az önkormányzat ünnepi műsorral és ajándékcsomagokkal kedveskedik az időseknek.

Az otthonok lakói mindannyiszor nagy tapssal köszönték meg a  versekből és dalokból álló ünnepi műsort, amelyet Selényi Erzsébet tanárnő zenei kíséretével a Törökvész Úti Általános Iskola diákjai adták elő.